Bărbat tâlhărit la Avrig. Cei doi agresori prinși

Un bărbat din Arpașu de Jos a fost tâlhărit la Avrig de doi tineri. Aceștia l-au dus pe un câmp, l-au bătut și i-au furat banii. Au fost însă prinși și se află în arest. 

La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au identificat și prins doi localnici, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei doi au fost arestați preventiv.

În fapt, în noaptea de 11/12 noiembrie, pe raza orașului Avrig, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Arpașu de Sus, a consumat băuturi alcoolice împreună cu cei doi avrigeni, pe care nu îi cunoștea, după care i-a rugat pe cei doi să-l conducă în stația CFR din orașul Avrig. Aceștia însă l-au dus pe bărbat pe un câmp mărginaș orașului, l-au lovit și i-au sustras din portofel suma de 1.350 de lei, lăsându-i suma de 50 de lei pentru a ajunge acasă.

În dimineața zilei de 12 noiembrie, victima a sesizat polițiștii cu privire la cele petrecute, în cauză fiind deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 19 noiembrie, în urma investigațiilor efectuate, s-a reușit identificarea și reținerea celor doi agresori, în vârstă de 17, respectiv 26 de ani, la data de 20 noiembrie instanța aplicând măsura arestării preventive față de cei doi pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Avrig.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.