VIDEO FOTO – Prima ninsoare peste județul Sibiu – Starea drumurilor

Avertizările celor de la meteo cum că iarna își intră în drepturi din aceste zile nu au ocolit și zona Sibiului. Din această dimineață ninge în tot județul, dar se circulă bine pe majoritatea drumurilor. Și la Șelimbăr ninge și deocamdată se circulă în condiții bune pe toate arterele.

În județ pe drumurile naționale nu sunt probleme. Cei de la SDN Sibiu Autostrăzi spun că deja la primele ore s-a acționat cu opt autoutilaje si s-au răspândit 60 tone material antiderapant pe autostrada A1, Sibiu – Orăștie, pe sectorul din județul nostru.
CITIȚI ȘI: Vin ninsorile – Ciclonul care se abate peste România – Sibiul este vizat

În municipiul Sibiu nu s-au înregistrat blocaje și nu sunt deocamdată străzi acoperite cu zăpadă. Și pe principalele drumuri naționale se circulă bine. Pe DN7 – Valea Oltului și DN1 spre Brașov, avem carosabil negru. Cei mai fericiți sunt copiii, care pot profita de zăpadă și să facă primii bulgări din această iarnă. La Păltiniș de asemenea ninge, iar la Bâlea Lac stratul de zăpadă crește vertiginos (foto – Arena Platoș).

Urmăriți mai sus imagini live de la Bâlea Lac.
Dacă aveți drum spre Capitală, nu vă aventurați cu mașina dacă nu aveți anvelope de iarnă. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a vitezei de rulare reduse ca urmare acondiţiilor meteo nefavorabile, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti se desfăşoară pe tronsonul kilometric 15 – 10+500 în condiţii de aglomeraţie. La intrarea în municipiul Bucureşti s-a format coloană de maşini (ora 8.30).

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.