Trafic restricționat pe autostrada Sibiu Deva. Se lucrează DIN NOU

Șelimbărenii care au drum pe autostrada Sibiu- Deva trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că în zona Miercurea Sibiului se fac lucrări la carosabil, iar traficul va fi restricționat. La fel pe DN7- Valea Oltului se lucrează. 

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, circulaţia rutieră este restricţionată luni până la ora 18.00, pe sensul Deva către Sibiu, între kilometrii 283 – 282, în zona localităţii Miercurea Sibiului, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului.
Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu, între kilometrii 178 şi 180, pe raza localităţii Bujoreni, judeţul Vâlcea, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, luni, până la ora 18.00, din cauza lucrărilor de plombare făcute la partea carosabilă. Șoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare de la locul efectuării lucrărilor menţionate.

Sursa www.mediafax.ro

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.