Helen Doron English Șelimbăr, mai mult decât limba engleză

Opţiunea perfectă pentru completarea educaţiei copiilor.

Începutul toamnei este momentul potrivit pentru alegerea activităților opționale pe care copilul dumneavoastră le va urma pe parcusul noului an școlar. Pentru a face alegerea cea mai bună, iată cele mai importante 5 aspecte de avut în vedere: mediul prietenos în care copiii își pot dezvolta personalitatea și se pot exprima liber, comunicarea deschisă cu profesorul, materiale de calitate care să le stimuleze gândirea, o metodă prin care copilul este încurajat să evolueze, învățare distractivă ce respectă ritmul copilului.

Cursurile de limba engleză de la Helen Doron English îndeplinesc toate criteriile enumerate mai sus. Acestea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani, bazându-se pe o experiență de peste 10 ani în predarea limbii engleze la nivel național și peste 35 de ani, la nivel internațional. Mai mult, Helen Doron English are sediul chiar în Șelimbăr, pe strada Mihai Viteazu, nr. 28 A.

Pentru a vă convinge de unicitatea metodei și pentru a testa o experiență de învățare complexă, Centrul „Helen Doron English” vă invită să luați parte la o lecție demonstrativă gratuită. Pentru mai multe detalii și programări, adresați-vă la numerele de telefon 0369439777 și 0749153591 sau pe pagina de Facebook Helen Doron English Sibiu.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.