Cel mai mare taur la proțap, preparat la Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului

Dacă nu ați plecat la mare, sau în concediu, e bine să știți că weekendul acesta este unul plin de…arome. Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană și partenerii săi organizează un eveniment de mare amploare, în avanpremiera programului anului 2019: Gusturile Toamnei. Vorbim de sesiuni de live cooking, spectacole, momente artistice, și ateliere pentru copii, care au loc în mai multe locații din întreg județul. Poate cel mai spectaculos eveniment dintre toate – „Angus Steak Mega Show” – are loc astăzi, în Muzeul în aer liber ASTRA din Dumbrava Sibiului. Dacă sunteți curioși să vedeți cum arată, și cum se gătește cel mai mare taur la proțap din România, trageți o fugă pană la Muzeul Astra. Veți putea asista la gătirea unui taur de 1700 de kilograme, un adevărat record. Iar petrecerea continuă duminică la ora 12 cu prezentarea producătorilor locali parteneri ai evenimentului. 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata