CSC Șelimbăr joacă joi în deplasare la Gloria Buzău. Claudiu Niculescu: ”Trebuie să câștigăm”

CSC 1599 Șelimbăr va juca joi, 11 aprilie 2024, în deplasare pe terenul celor de la Gloria Buzău. Partida este programată pentru ora 19:00, iar meciul va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport.

Remiză albă în etapa trecută pentru CSC Șelimbăr. Fără Claudiu Niculescu pe bancă, călăreții roșii au terminat la egalitate, scor 0-0, cu Corvinul Hunedoara. De cealaltă parte, Gloria Buzău a remizat scor, 1-1 cu CS Mioveni în deplasare. Șelimbărvenii au cedat poziția de lider celor de la Unirea Slobozia în urma rezultatelor din primele două etape disputate în play-off.

”Cred că, după cum a arătat jocul, rezultatul e echitabil. Ei au controlat prima parte, au avut două-trei ocazii mari, dar după aceea jocul s-a schimbat, am început să presăm, să facem un presing mult mai avansat decât în prima repriză.Am avut și două ocazii de a marca, dar poate era nemeritat după aspectul jocului să câștigăm. Golul din ultimul minut nu l-am revăzut, dar nu mai contează.

L-am felicitat pe Max, a făcut un grup bun, e în semifinalele Cupei României. Mă bucur pentru el, am vorbit cu el, a fost o situație în premieră, cred, în fotbalul românesc, am fost amândoi suspendați în acest meci. Ne-am revăzut cu drag, cu plăcere, mă bucur pentru el pentru ce face la Corvinul și îi urez succes și mai departe, are meci foarte dificil în Cupa României.

Atitudinea jucătorilor a fost bună, dar am întâlnit o echipă foarte, foarte agresivă, bună. Nu degeaba e o echipă care a făcut rezultatele pe care le-a făcut. M-a bucurat atitudinea băieților, față de ce a fost la Miercurea Ciuc.

Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, trebuie să și câștigăm. Sperăm să o facem la Buzău”, a declarat Claudiu Niculescu la finalul partidei cu Hunedoara, citează Liga2.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.