Pizza cu ingrediente aduse din Italia, la Pizzeria Diavola. Livrare gratuită în Sibiu și împrejurimi, și oferte pentru comenzile mari

Una dintre cele mai noi pizzerii din Sibiu are un meniu vast în sortimente de pizza și un timp de livrare sub 40 de minute. Astfel, Pizzeria Diavola a ajuns rapid să se claseze printre preferatele sibienilor.

Deschisă la final de 2023, pe Calea Șurii Mari, Pizzeria Diavola a devenit una dintre cele mai apreciate pizzerii din Sibiu. Gustul de pizza autentică de datorează ingredientelor de bază aduse tocmai din Italia.

Calitate superioară și ingrediente aduse din Italia

Cu toții știm că în Italia se găsește cea mai delicioasă pizza, un preparat care este greu de egalat. Pizzeria Diavola folosește materie primă din Italia, de acolo și gustul de neconfundat al pizzei.

Meniul este unul stufos și include aproape 30 de sortimente de pizza, printre care amintim Capriciosa, Quatro Formaggi, Tonno e Cipolla, Carbonara, Rustica, Salami Picante, Foccacia cu usturoi și lista poate continua. Mai mult, sosurile aromate de usturoi și de roșii sunt pregătite de însuși bucătarul șef.

Livrare gratuită în orașul Sibiu

Sibienii pot să savureze o pizza ca în Italia, la locația de pe Calea Șurii Mari, Nr.2, dar și acasă, mai ales că livrările la Pizzeria Diavola sunt gratuite. Totodată, livrarea nu durează mai mult de 40 de minute în oricare colț al orașului Sibiu te-ai afla.

Pizzeria Diavola este opțiunea ideală și pentru comenzi mai mari, pentru zile aniversare organizate acasă sau la locul de joacă. Ofertele nu lipsesc nici ele. Odată ce comanda depășește cinci pizza, a șasea va fi gratuită!

„Pizza delicioasă, cu ingrediente de calitate, livrată foarte rapid”

Recenziile clienților se arată a fi pozitive. Cei mai mulți laudă pizza de la Diavola datorită calității și livrării într-un timp scurt. „Pizza este ceva cu adevărat „wow”. Foarte, foarte gustoasă și cea XL e chiar e XL, nu povești. Personal foarte amabil, drăguț și glumeț. Recomand cu căldură”, „Calitate desăvârșită! Foarte mulțumit de tot. Livrare la timp, fierbinte! O într-adevăr de calitate. Felicitări proprietarilor și angajaților”, „O pizza excelentă la un preț redus și o livrare rapidă” sunt doar o parte dintre recenziile lăsate de clienții Pizzeriei Diavola.

Fii la curent cu noutățile de la Pizzeria Diavola, urmărind site-ul sau pagina de Facebook. Comenzile se pot face la numărul de telefon 0732 173 368.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.