Interviu cu Primarul Marius Grecu, miercuri pe Ora de Șelimbăr. Edilul comunei vorbește despre principalele investiții, dar și despre noile proiecte demarate

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, vine la emisiunea „Ora Locală”, unde va vorbi despre principalele investiții care se vor face în comună, dar și despre stadiul actualelor proiecte. Interviul poate fi urmărit mai jos, pe pagina de Facebook și pe YouTube, miercuri, de la ora 20:30!

Invitat la „Ora Locală”, edilul vorbește despre proiectele aflate în derulare, dar și despre investițiile importante care urmează să se facă în comuna Șelimbăr. Totodată, Marius Grecu amintește că urmează să se construiască o o școală modulară, dar oferă și vești despre modernizarea uneia dintre cele mai importante străzi din comună, strada Doamna Stanca.
Printre alte dezvăluiri, primarul Marius Grecu a vorbit și despre proiectul amenajării unei noi artere de legătură cu Sibiul, o rută perfectă și pentru cei care locuiesc în Cartierul Arhitecților. „Am gândit o nouă bretea de legătură între Doamna Stanca și Aleea Monumentului, adică Bulevardul Mihai Viteazu din Șelimbăr ajunge la troiță, pentru a-l putea prelungi în Drumul Național”, a spus primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.
Interviul va fi difuzat, miercuri, 6 martie, de la ora 20:30 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.