CSC Șelimbăr s-a calificat în play-off după victoria de duminică de la Târgu-Jiu. Claudiu Niculescu: ”O performanță pentru noi”

O repriză secundă inspirată a adus echipei CSC Șelimbăr victoria în meciul de debut din 2024 împotriva echipei Viitorul Pandurii. Prima repriză a fost echilibrată, dar lipsită de goluri. Ambele echipe au avut șanse de a marca, dar n-au reușit să fructifice oportunitățile create.

Șelimbărenii au ieșit mai motivați de la pauză și au dominat jocul. Casian Soare a deschis scorul în minutul 53 cu un șut modest de la 13 metri. CSC Șelimbăr a controlat jocul și a marcat încă două goluri în prelungiri. Stefan Visic și Raul Rotund l-au învins pe portarul Robert Geantă și au adus victoria echipei lor.

Victoria obținută îi asigură echipei CSC Șelimbăr calificarea matematică în play-off. Antrenorul Claudiu Niculescu poate fi mulțumit de rezultatul obținut de elevii săi.

”Sunt fericit pentru performanța pe care au realizat-o băieții. Îi felicit și le-am transmis asta imediat după meci, pe teren. Pentru clubul nostru, chiar este o performanță să ne calificăm matematic în play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. Le mulțumesc jucătorilor pentru tot ceea ce au făcut până în acest moment, fiindcă știu cât au muncit, de astă-vară, când ne-am strâns pentru a pregăti sezonul. Mergem să ne liniștim și mâine vom realiza cu adevărat ceea ce am reușit să obținem în acest sezon. A fost greu, a fost epuizant, dar cred eu că locul pe care ne aflăm e meritat și nimeni nu poate pune la îndoială acest lucru. Cu Viitorul Pandurii, diferența s-a făcut la valoare. Am fost echipa care a controlat jocul în permanență și, chiar dacă după primul gol am făcut un pic pasul în spate, Viitorul Pandurii nu ne-a pus probleme”, a precizat Niculescu la finalul jocului, scrie Liga2.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.