Remiză albă în al doilea amical al iernii pentru CSC Șelimbăr. Claudiu Niculescu: ”Un test bun pentru noi” (foto)

Trupa lui Claudiu Niculescu, CSC 1599 Șelimbăr a terminat la egalitate partida cu FK Andijon, scor 0 – 0.

După ce, joi, a trecut cu scorul de 1-0 de TS Podbeskidzie Bielsko-Biala, penultima clasată în liga secundă poloneză, CSC Șelimbăr a disputat duminică, 4 februarie, al doilea amical din cele patru pe care le are programate în stagiul de pregătire din Turcia / Antalya.

De această dată, jucătorii lui Claudiu Niculescu au întâlnit o echipă din prima ligă a Uzbekistanului, pe FK Andijon, de mijlocul clasamentul în sezonul trecut. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Claudiu Niculescu a început amicalul cu uzbecii în formula: Aldescu – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Fl. Mitrea – Panos, Tud. Călin – C. Soare, Gab. Deac, Al. D. Pop – Rodri Hernando.

”A fost un test util pentru noi. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Au jucat mai bine în mai multe situații. În repriza secundă, am reușit să egalăm avantajul în joc și să ne creăm mai multe ocazii. Am fi putut câștiga acest joc, dar sunt mulțumit de performanța băieților, sunt într-o dispoziție grozavă. Îmi dau mari speranţe în meciurile oficiale”, a spus Claudiu Niculescu, notează Liga2.

Sursă foto: CSC 1599 Șelimbăr/Facebook

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.