Sky Events este cea mai nouă sală de evenimente din Sibiu cu o terasă superbă cu vedere peste oraș

Dacă te afli în căutarea unei săli de evenimente, în Sibiu s-a deschis o locație nouă, modernă, cu o priveliște superbă deasupra Sibiului. Sky Events este spațiul ideal pentru organizarea de petreceri private, precum botezuri sau nunți restrânse. Dispune inclusiv de o cameră special amenajată pentru nou-născut, departe de zgomotul petrecerii, dotată cu „baby monitor” pentru a putea fi supravegheat.

Sky Events este cea mai nouă sală de evenimente din Sibiu. Cu o terasă superbă și cu o capacitate de 95 de persoane, sala este perfectă pentru ocazii precum botezuri, aniversări, nunți restrânse și petreceri corporate. Sky Events este o afacere de familie care, deși s-a deschis doar în luna decembrie a anului trecut, a putut să ofere o petrecere de Revelion reușită, de care oaspeții s-au bucurat până la orele dimineții.

„După ce am petrecut Revelionul aici, pot spune că pentru mine, în acest moment, e cea mai frumoasa sală de evenimente din Sibiu”, „O locație în care ne-am simțit minunat, totul a fost la superlativ de la servire, mâncare și pana la cel mai mic detaliu. Mulțumim echipei Sky Events”, „Servire impecabilă, mâncare bună și o terasă excepțională de unde poți vedea tot Sibiul”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor care au ales să îndrăznească și să petreacă noaptea de Revelion la Sky Events.

Locație „la înălțime”, cu priveliște superbă deasupra Sibiului

Cea mai nouă sală de evenimente, deschisă la sfârșitul lunii decembrie, a pregătit pentru sibieni un spațiu renovat complet, amenajat cu atenție până la cel mai mic detaliu. Decorul este realizat într-un stil minimalist, cu elemente care insuflă eleganță și rafinament.

Pentru a se asigura că totul este pus la punct și oaspeții au parte de o experiență de neuitat, administratorul este prezent la fiecare eveniment care va fi organizat la Sky Events. „Cu o experiență de zece ani în Horeca, vreau să mă asigur că evenimentele vor decurge potrivit așteptărilor clienților. Așadar, eu voi fi prezent la fiecare eveniment pentru că iubesc ceea ce fac și pentru ca la finalul evenimentului toată lumea, să fie mulțumită”, spune administratorul.

Pe lângă sala cu o capacitate de 95 de persoane, locația dispune și de două terase spațioase. Una dintre ele, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, pe timpul verii va deveni un spațiu privat, de lounge, unde sibienii se pot relaxa și distra. Cealaltă terasă, cu o priveliște spectaculoasă, va deservi petrecăreților de la Sky Events.

Meniu diversificat, pregătit de un bucătar profesionist

„Noul an ne-a inspirat în asocierea gusturilor rafinate, motiv pentru care evenimentul nostru s-a transformat într-o adevărată experiență. Chef-ul nostru promite preparate gătite cu atenție, pasiune și rafinament”, spune Mihai Glodeanu, administratorul celei mai noi săli de evenimente din Sibiu, Sky Events.

Important de menționat este faptul că meniul poate fi realizat după preferințele clienților.

Sky Events se află pe Strada Dorului, Nr. 20, în Sibiu. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Sky Event, pe Instagram skyeventsibiu, dar și la numărul de telefon 0742 344 604.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.