Magia Sărbătorilor în comunitatea noastră: Concert de Colinde la Biserica Adormirea Maicii Domnului, Șelimbăr

Ca de fiecare dată, în preajma sărbătorilor de iarnă, Parohia Ortodoxă Română Șelimbăr I vă invită la un eveniment deosebit care aduce magia colindelor în inimile noastre. În spiritul tradiției și al bucuriei sărbătorilor, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Șelimbăr găzduiește un spectacol memorabil de colinde, ce promite să aducă lumină și căldură în sufletele tuturor participanților.

Detalii Eveniment:

Data și Ora: 17 decembrie, începând cu ora 11:30.

Locație: Biserica Adormirea Maicii Domnului, Șelimbăr.

Intrare Liberă!

Program Artistic:

  • Interpreta de muzică populară Narcisa Băleanu și Grupul de colindători „Dor, Lior Dor”, coordonat de Prof. Alin Alexandru Rusu – Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”, București: Cu armonii îngerești și colinde autentice, artișii ne vor purta în atmosfera magică a tradițiilor românești de Crăciun.
  • Corul Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazu” Șelimbăr: Talentații elevi ai școlii noastre vor aduce bucurie și voie bună, oferind un spectacol plin de entuziasm și armonie.

Intrarea este liberă pentru toți cei dornici să împărtășească bucuria Sărbătorilor!

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, îl puteți contacta pe părintele Polexă Ovidiu-Loan la numărul de telefon: 0788 831 869.

Haideți să creăm împreună o atmosferă magică, plină de colinde și bucurie, într-o comunitate unită de tradiții și spiritul Crăciunului! Vă așteptăm cu drag să fim împreună în această sărbătoare de neuitat!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.