Percheziții în județul Sibiu la hoți de vaci. Prejudiciul se apropie de 30.000 de euro

Zeci de vaci au fost furate din județul Sibiu, iar persoanele bănuite de furt ar fi valorificat apoi, prin vânzare, bovinele. Polițiștii fac, marți dimineața, percheziții în județele Sibiu, Brașov și Covasna, prejudiciul fiind de aproape 30.000 de euro.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig, județul Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, au făcut, marți, 12 percheziții în județele Sibiu, Brașov și Covasna, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada mai – august 2023, persoanele bănuite ar fi sustras 21 de bovine din județul Sibiu, pe care le-ar fi valorificat apoi, prin vânzare. Prin presupusa activitate infracțională s-ar fi înregistrat un prejudiciu de 29.600 de euro”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, scrie Mediafax.

Mai multe mijloace de probă, documente și telefoane au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Avrig, sub supravegh/erea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.