Femeie din Rășinari, reținută pentru conducerea unui tractor fără permis

O femeie din Rășinari, în vârstă de 53 de ani, a fost reținută de polițiști pentru că a condus un tractor agricol de trei ori în perioada 25 septembrie – 3 octombrie, deși dreptul ei de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

”La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut o femeie în vârstă de 53 de ani, din Rășinari, cercetată penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni de conducere având acest drept anulat.

În fapt, în perioada 25 septembrie – 3 octombrie a.c., femeia a fost depistată în trei rânduri conducând un tractor agricol pe raza localității de domiciliu, deși dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

Polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” transmite IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.