Stația ITP Vasile Aaron – Alegerea perfectă pentru Sibiu, Șelimbăr și împrejurimi

ITP Vasile Aaron: Siguranța și profesionalismul, mai aproape de tine

Dacă ești și tu adesea copleșit de ritmul agitat al vieții și de lista de sarcini, nu lăsa ca ITP-ul să fie una dintre probleme, iar oricât ți-ar fi de încărcat calendarul, să ai în vedere următoarea afirmație: viața trece, ITP-ul se prelungește!

ITP Vasile Aaron este stația ITP deschisă în anul 2021, situată în Sibiu, pe str. Vasile Aaron, nr. 3 cu scopul de a veni în ajutorul locuitorilor din Sibiu, din Șelimbăr, dar și pentru cei care sunt în tranzit și au nevoie de efectuarea Inspecției Tehnice Periodice (ITP).
Așadar, dacă ești în căutarea unei stații ITP accesibile și a unei echipe dedicate, vei știi unde să apelezi. Punctul de Inspecție Tehnică Periodică de pe str. Vasile Aaron nr. 3 asigură verificarea tehnică periodică a mașinilor în cele mai bune condiții, folosind echipamente moderne, inclusiv pentru autovehiculele Euro 6.

Care sunt documentele necesare pentru ITP?

Înainte de a te îndrepta spre stația ITP pentru Inspecția Tehnică Periodică este esențial să te asiguri că ai la îndemână toate documentele necesare, mai precis:

 •  Cartea de Identitate a vehiculului în original
 •   Certificatul de înmatriculare (talonul)
 •   Buletinul sau Cartea de Identitate

Acestea sunt documentele esențiale pentru procedura de ITP. Odată cu finalizarea inspecției, vei primi talonul actualizat de către Inspectorii ITP, a cărui valabilitate variază în funcție de vechimea autovehiculului.

În ce constă o Inspecție Tehnică Periodică?

Efectuarea ITP-ului la timp este absolut necesară, pentru a evita posibile sancțiuni și pentru a păstra siguranța în trafic, de aceea, stația ITP Vasile Aaron, acreditată R.A.R, vine în ajutorul tău! Asigură verificarea și certificarea tehnică a vehiculului tău, conform standardelor și reglementărilor în vigoare în cel mai scurt timp (aproximativ 25 min. verificarea).

În ce constă exact o verificare ITP? Aceasta presupune verificarea mașinii, punând accent pe sistemele de frânare, de direcție, de suspensie, de iluminare și de emisii, precum și alte părți vitale ale vehiculului.

Dacă se constată defecțiuni la autovehicul, acestea pot fi remediate de către un service auto, urmând ca după aceea, să se reinspecteze vehiculul și să se acorde ITP-ul. Este bine să știi că la ITP Vasile Aaron, revenirea este gratuită, astfel, economisești atât timp, bani, cât și garanția pentru lucrările efectuate!

După ce mașina ta trece cu succes de verificările necesare, vei primi certificatul ITP care atestă faptul că vehiculul este în stare tehnică corespunzătoare și poate fi utilizat cu siguranță pe drumurile publice.

Cu ce categorii de vehicule poți veni la stația ITP Vasile Aaron?

 •   Autoturism
 •   Autoutilitară
 •   Transport alternativ
 •   Autoturism 4×4
 •   Școală de Șoferi/Taxi
 •   Remorcă fără sistem de frânare

De ce să alegi ITP Vasile Aaron?

Stația ITP Vasile Aaron deține o linie ITP și efectuează Inspecția Tehnică Periodică fără programare pentru vehicule rutiere cu masă totală maximă autorizată până la 3.500 kg inclusiv. Și nu doar asta. Pentru proprietarii de mașini Euro 6, avem echipament de top pentru diagnoză. Conform noilor reglementări din anul acesta, stația ITP Vasile Aaron și-a adaptat cu succes noile reguli, garantând că vehiculele respectă standardul EURO 6 și susțin protejarea mediului.

Situat convenabil în proximitatea locuitorilor, stația ITP Vasile Aaron oferă:

 •  Program accesibil, conform ritmului tău de Luni până Vineri de la 8:00-18:00 și Sâmbăta de la 8:00 la 14:00
 •   Specialiști acreditați
 •   Localizare convenabilă
 •   Aparatură modernă inclusiv pentru Diagnoză vehicule Euro 6

Dacă se apropie data de expirare a ITP-ului, stația Vasile Aaron este varianta optimă și ușor accesibilă, fără programare prealabilă, pentru locuitorii din Șelimbăr și Sibiu. Punctul ITP se adresează și companiilor din Șelimbăr care au flote auto, beneficiind de o ofertă personalizată.

Tu nu ești doar un număr de înmatriculare, alege stația ITP care pune clientul pe primul loc! Pentru informații suplimentare, îi găsești pe website www.itpsibiu.ro, pe Social Media, telefonic 0758.322.322 sau îi poți vizita pe strada Vasile Aaron, nr. 3, Sibiu.

ITP Vasile Aaron – Aproape de tine

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.