I Love Șopa, gata de start! Începe cel mai nou festival al Șelimbărului, care adună peste 15 artiști și peste 20 de food truck-uri. – Delia, Zdob și Zdub, Sasha Lopez, JayKo și Gașa Zurli, printre cei mai așteptați

Distracția și voia bună poartă în această vară numele I Love Șopa. De vineri, cel mai nou festival în aer liber, te invită să-i treci pragul. Timp de 3 zile, Pădurile Șopa din Șelimbăr găzduiesc mii de melomani, peste 20 de food truck-uri, cei mai cunoscuți artiști și DJ și cel mai original brand de spectacole pentru copii, din România.

Cine urcă pe scenele I Love Șopa?

Melomanii care ajung la Șopa vor găsi două scene: Main Stage și Forest Stage.

Ziua de vineri, 16 iunie, este deschisă de Bruja, continuată de Bitză și încheiată de rapper-ul Macanache.

Punctul culminant al evenimentului va fi sâmbătă când, pe scena principală, de la ora 21:00, va urca Delia, dar nu înainte ca Ami și Mira să pregătească atmosfera. Forest Stage-ul va fi ocupat de JayKo și Sasha Lopez, care promit să energizeze festivalul până noaptea târziu.

Duminică, Zdob și Zdub ne promit că o ”Să ne fie bine și frumos”. Vom petrece alături de ei pe ritmuri folclorice și rock și ne aduc o atmosferă incendiară, ca de fiecare dată.

De pe Main Stage nu va lipsi nici cea mai longevivă trupă activă din Republica Moldova – Cuibul.

Înainte de concertele lor electrizante, Cipi Hampu și Domino ne dozează energia și ne pregătesc pentru distracție.

I Love Șopa, un festival pentru toate gusturile. Ludicul, o dimensiune pentru toate vârstele

Gașca Zurli, cel mai mare și cunoscut brand românesc pentru copii, vine la Pădurea Șopa, pentru a pune, din nou, în scenă un spectacol al imaginației, unde educația aduce noi forme și valențe – mult mai interactive și captivante pentru cei mici.

Treasure hunt pentru copii și multe alte activități surpriză

Și tot pentru copii, distracția se mută și în pădure – la propriu. Și asta pentru că li se pregătește o vânătoare de comori – un ”treasure hunt” plin de culoare și aventură! Le propunem celor mici să-și înfrunte fricile, să îmbrățișeze necunoscutul naturii și să aducă la lumină comori ascunse.

Se anunță mai mult decât o serie de jocuri amuzante, vorbim de o întreagă colecție de activități incitante pentru toate vârstele: tobogane, spații de joacă, pictură și ateliere de creație.

I Love Șopa e mai mult decât un festival – e un prilej în plus de a întări ideea de comunitate șelimbăreană și asta pentru că laitmotivul evenimentului este tocmai sărbătoarea locală. Anul acesta, Șelimbărul aniversează 700 de ani de la prima atestare documentară.

Intrarea este liberă la toate concertele.

Ce au în comun mâncarea și muzica la I Love Șopa?

De la o muzică pentru toate gusturile nu putea lipsi o mâncare pentru toate gusturile. Peste 20 specialiști în arta gastronomică stradală sunt gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. Cubano, Mr. Canolli, Chicken Mafia, Backyard Bar și Wine Not sunt, desigur, doar o mică parte dintre cei prezenți.

Iată, mai jos, lista completă:

Cum ajungi la I Love Șopa?

Câteva dintre cele mai des întâlnite întrebări în aceste zile: Cum ajung la Pădurea Șopa, e drumul practicabil?

Sibienii pot să ajungă la Pădurea Șopa nu doar cu mașina, ci și cu bicicleta. Asta după ce, Primăria Șelimbăr a amenajat peste 11 kilometri de piste pentru iubitorii sportului pe două roți. Lucrările de amenajare fac parte dintr-un proiect început în 2020.

Dacă plănuiești să vii cu bicicleta la I Love Șopa, iată cum poți să ajungi: VIDEO PISTĂ.

O variantă ar fi să vii și pe la Troiță (n.r. Troița în memoria Bătăliei de la Șelimbăr) – fie pe jos, fie cu bicicleta. Treci pe la Grădina Piticilor și pe la Biserica Schitului și în 30 de minute ai ajuns la destinație.

Și dacă alegi totuși mașina e și mai simplu – ai deja, I Love Șopa, atât pe Google Maps, cât și pe Waze. Nu trebuie decât să scrii numele evenimentului sau locației și îți identifică imediat destinația.

”Faptul că am readus la viață I Love Șopa este doar un preambul pentru proiectele viitoare. Locația avea nevoie de un suflu nou, iar Șelimbărul, de o nouă energie, una care va fi completată și de alte surprize”, spun organizatorii.

Una dintre ele este asigurată, la această ediție, de Shopping City Sibiu, care promite  participanților la festival peste 2000 de premii: de la jucării și stickere, până la accesorii de plajă, boxe și căști de ultimă generație, bilete la film și multe carduri cadou.

I Love Șopa este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Șelimbăr, sub egida ”Șelimbăr 700.”

Parteneri de eveniment: 

Levoslav House, Belvedere Residence, Shopping City Sibiu, Soma, Magnolia Residence, Backyard, BE Remarkable și Schwarz Gruppe INT.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.