Familia și poliția il caută pe Casian Nițu – A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 7 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 5 iunie a.c., în jurul orei 06,00, fiul său, NIȚU CASIAN ALEXANDRU, în vârstă de 22 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.” transmite IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 178 cm, 90 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis.

În momentul plecării, tânărul purta o geacă de culoare maro, bluză sport de culoare alb, pantaloni sport de culoare albastru, încălțăminte sport de culoare albastru.

Semne particulare: prezintă un semn de culoare neagră în zona bărbiei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.