Lotul lui CSC Șelimbăr se reuneşte pe 19 iunie la Bungard

Formația pregătită de Claudiu Niculescu, CSC 1599 Șelimbăr se reunește pe 19 iunie 2023 la Bungard, apoi în luna iulie se va pleca într-un cantonament centralizat pentru pregătire noului sezon.

Directorul CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă a anunțat că nu s-a luat încă o decizie în privința locației de cantonament. ”Avem mai multe opțiuni, este posibil să mergem undeva afară, unde ar fi avantajul că putem juca mai multe amicale. Este posibil însă să facem cantonamentul și în țară. Cu excepția cantonamentului, echipa se va pregăti la Șelimbăr, unde avem condiții foarte bune” a menționat Cornel Stănilă.

După încheierea sezonului, Șelimbăr s-a despărțit de opt jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu. Echipa lui Claudiu Niculescu a semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos, dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare).

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.