Minoră din Poplaca dispărută – Mutean Nicoleta este căutată de poliție și familie

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

”La data de 8 mai a.c., în jurul orei 02,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica sa, MUNTEAN NICOLETA ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, din localitatea Poplaca, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.” transmite IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 168 cm, greutate 68 de kg, păr șaten, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta o geacă de culoare neagră, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, încălțăminte sport de culoare neagră, ghiozdan din piele de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.