O mamă din Sibiu își caută fiica – Gabor Adelina a plecat de acasă și e de negăsit

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

”La data de 26 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 aprilie, fiica sa, GABOR ADELINA, în vârstă de 14 ani, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, lungime medie.

La momentul plecării, minora purta un hanorac cu glugă, de culoare crem sau un hanorac cu glugă, de culoare neagră, cu inscripția ”Slipknot”, pantaloni de culoare neagră, ghete de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.