Claudiu Niculescu după primul meci pierdut de CSC Șelimbăr în play-out: ”S-a simțit o ușoară lipsă de concentrare”

CSC 1599 Șelimbăr pierde meciul din cea de a 5-a etapă a play-out-ului împotriva celor de la Metaloglobus București. Partida a avut loc în sâmbăta, 22 Aprilie, pe Stadionul Municipal Râmnicu Vâlcea. Scorul final a fost de 1-2 . Marcatorii de la Metaloglobus fiind Huiban (’22) și Milea (’36), pe când pentru echipa noastră a marcat doar Jordan Gele (’76).

Primul meci pierdut din play-out

E supărător pentru că am pierdut 3 puncte care în cazul în care am fi câștigat ne-ar fi menținut pe prima poziție în clasament. A fost un meci așa cum mă așteptam. Un meci de luptă împotriva unei echipe foarte motivate, iar noi care am încercat pe parcursul întregului meci să punem presiune, să ne creăm ocazii, unde am și reușit în repriza secundă și în prima repriză în principiu de joc. Din păcate niște greșeli s-au făcut , așadar am primit 2 goluri în prima repriză, apoi Metaloglobus n-a mai contat în a doua repriză pe faza de atac. Ăsta e fotbalul ! La noi s-a simțit o ușoară lipsă de concentrare, deși am vorbit cu jucătorii la sfărșit de săptămână ca să îi fac să înțeleagă că sunt 3 puncte importante și că trebuie să câștigăm toate meciurile până la final. Atât s-a putut astăzi! Sunt puțin supărat, dar până la urmă ei au făcut tot ce au depins de ei astăzi, în special în repriza secundă au muncit, au pus presiune și-au creat ocazii, am avut și puțin ghinion, dar a trecut meciul. Vom face și noi o analiză după acest meci, pentru cele care au mai rămas de disputat până la finalul sezonului și mergem mai departe. I-am văzut supărați în vestiar, e normal să fie așa, dar trebuie să ridice privirea din pământ pentru că au muncit mult în această primăvară și am reușit să ne salvăm mai repede decât preconizam.

 

Se dereglează sistemul de joc atunci când se fac schimbări?

Da. Le-am spus că în aceste 3 etape o să încep să văd și alți jucători care au avut puține minute de joc până în acest moment în campionat. Probabil nu au avut ritmul de joc necesar de aceea au mai făcut niște greșeli, dar analiza o vom face împreună săptămâna viitoare până la finalul sezonului.

 

Cât de greu e să motivezi o echipă dacă și-a îndeplinit obiectivul?

S-a dovedit că e foarte greu, deși prima repriză, zic eu, că a fost o repriză echilibrată, un început mai bun pentru noi, după aceea Metaloglobus a pus puțină presiune, iar repriza secundă cred că ne-a aparținut în totalitate. Așa e la fotbal, când faci greșeli, fotbalul te prinde și te pedepsește.

 

Pe viitor cine credeți că ar putea face pasul spre Liga 1?

Sunt mai mulți jucători, dar asta nu depinde de mine. Eu fac tot ce depinde de mine în timpul antrenamentului, îi antrenez bine, îi motivez. De aici încolo depinde doar de ei, pentru că avem jucători de calitate care ar putea face pasul în Liga 1, dar aș prefera să nu dau nume ,pentru că poate aș omite pe cineva și nu ar fi corect.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.