Interes maxim pentru secția de tenis de câmp a clubului sportiv din Șelimbăr – Cornel Stănilă: ”Ne așteptam să avem mulți copii”

CSC 1599 Șelimbăr a deschis de curând secția de tenis de câmp, iar cele 50 de locuri disponibile au fost ocupate într-un timp foarte scurt.

”Mulțumim pentru interesul manifestat pentru secția de tenis de câmp! Ne bucurăm că v-ați înscris în număr atât de mare, într-un timp atât de scurt. Din păcate, în momentul de față au fost epuizate cele 50 locuri deschise inițial pentru înscrieri. Următoarele cereri vor fi puse pe lista de așteptare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vom face tot posibilul să creștem numarul de locuri disponibile.” Se arată într-un comunicat emis de club pe Facebook.

Clubul a fost afiliat la Federația Română de Tenis

”Ne așteptam  avem mulți copii și la secția de tenis, întrucât am avut un număr mare de cereri pentru înființarea secției. Am reușit într-un timp scurt  facem demersurile pentru afilierea la Federația de tenis, am angajat un antrenor specializat pentru instruirea copiilor în persoană domnului Viorel Avramescu și am stabilit modalitatea de inițiere a copiilor. Toți copii înscriși sunt din Șelimbăr, iar cursurile se vor desfășura la baza Clubului Sportiv Șelimbăr pe stradă Stadionului din ȘelimbărÎn prima faza vom începe cu 50 de copii care vor beneficia de 10 ședințe de inițiere urmând  jumătate dintre ei  continue selecția pentru încă 15 ședințe. Sperăm  pe lângă copii care vor fi inițiați în sportul alb  identificăm și sportivi care  facă pasul spre performanța.”

Sportul la Șelimbăr mereu în dezvoltare

”Secretul este unul simplu și pleacă de la strategia de dezvoltare a clubului. Acolo unde avem infrastructură necesară, personal specializat și cereri din partea copiilor pentru practicarea sportului de masă și ulterior de performanța, clubul nostru v-a face demersurile necesare pentru practicarea în condiții optime și în cadru organizat a activității sportive.

Sperăm  în viitorul apropiat, cu ajutorul Primăriei Șelimbăr , al Consiliului Local Șelimbăr și a partenerilor locali,  dezvoltăm și alte ramuri sportive în paralel cu dezvoltarea infrastructurii sportive a comunei Șelimbăr.”

Discuții cu un nou antrenor

”Suntem deja în discuții pentru angajarea a încă un antrenor de tenis , și da numărul de locuri va fi suplimentat în cazul în care vor fi cereri. La fel am procedat și la celelelate secții unde am angajat antrenori , am mărit numărul de grupe și fiecare copil a fost înscris și primit la antrenamente.”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.