Claudiu Niculescu rămâne la CSC Șelimbăr până în 2025 – „Am simțit din prima zi că am întreaga susținere a conducerii”

Antrenorul principal,  Claudiu Niculescu, a semnat astăzi prelungirea contractului până în anul 2025.

Claudiu Niculescu:

Sunt foarte bucuros că fac parte din acest proiect!

Am întâlnit aici oameni cu aceeași viziune, cu aceleași valori profesionale și umane, oameni dedicați, implicați total, care doresc să facă performanță, întrucât înțeleg foarte bine acest fenomen. Am simțit din prima zi că am întreaga susținere a conducerii Clubului, că suntem o echipă și cu aceste premise vom avea un parcurs frumos și rezultate ce ne vor aduce multa bucurie!

Am convingerea că la finalul contractului ne vom bucura de performanțele realizate prin indeplinirea obiectivelor propuse.

Cornel Stănilă, director general:

Mă bucur mult că am reușit să prelungim parteneriatul pe care l-am semnat în toamnă cu Claudiu.

Mister ne-a confirmat încă de la început, că am făcut alegerea corectă și că relația dintre noi este cea de care aveam nevoie in realizarea obiectivelor pe care ni le propunem. Prelungirea contractului care expira în vara, a venit in mod natural, fiindcă am discutat foarte mult despre ce ne dorim in următoarele sezoane, iar modul comun in care vedem lucrurile și asumarea acestora de către ambele părți, ne-au adus în fața semnării contractului.

Scopul principal al misiunii noastre rămâne același și anume să creștem și să ne dezvoltăm alături de comunitatea din Șelimbăr. Pentru asta, avem nevoie să câștigăm pe toate planurile, ca să îi facem fericiți pe suporterii noștri.

Alături de Claudiu Niculescu sunt convins ca o vom face !

Remus Șerban, președinte executiv:

Prelungirea contractului până în 2025 a lui Claudiu reprezintă un mesaj de încredere pe care conducerea clubului i-o acordă acestuia.

Ne dorim continuitate în toate acțiunile pe care le întreprindem, antrenorul nostru având susținerea totală pentru atingerea obiectivelor propuse.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. […] CITEȘTE ȘI – Claudiu Niculescu rămâne la CSC Șelimbăr până în 2025 – „Am simțit din prima zi… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.