Trafic îngreunat pe DN7 la Veștem și pe A1 la Săliște din cauza unui transport agabaritic

În următoarele trei zile, traficul pe DN7 la Veștem și pe A1 la Săliște se va desfșura cu dificulate, din cauza unui transport agabaritic.

În perioada 27.03.2023 – 30.03.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Faur – A2 – Centura de Sud – A1 – Pitești – DN7C – Curtea de Argeș – DN73C – DN7 – Centura Calimănești – DN7 Veștem – DN1 – A1 Săliște – Intersecție A1 cu DJ706A (Chișcădaga – județul Hunedoara).

Vehiculul transportă o virolă.

Lățimea maximă a vehiculului este 5,95 m, masa totală 51 tone, lungime 16,5 m, înălțime 4 m,  viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.