Sens giratoriu în zona Avantgarden – Investiția depășește 75.000 lei

Primăria Șelimbăr a scos la licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) licitația pentru proiectarea unui nou sens giratoriu pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona ansamblului rezidențial Avantgarden. Lucrarea este evaluată la 75.500 de lei.

Un sens giratoriu va fi construit pe bulevardul Mihai Viteazu din Șelimbăr, în zona de blocuri Avantgarden, anunță reprezentanții Primăriei. În acest loc au avut, de-a lungul timpului, o serie de accidente rutiere, cel mai recent fiind cel din luna decembrie, când doi tineri și-au pierdut viața.

„Necesitatea întocmirii proiectelor pe specialitatea drumuri, rețele hidro-edilitate, rețele de iluminat public și cablaj metropolitan, pentru execuția viitoare a lucrărilor, reiese din faptul că amenajarea acestei intersecții va asigura accesul cât și ieșirea de la locuințele din zona Avantgarden”, se precizează în anunțul primăriei referitor la licitație.

Zona Avantgarden din Șelimbăr este cunoscută ca fiind un loc unde pasionații de viteză se întâlnesc și fac curse cu mașini. Aceștia își turează deseori motoarele și circulă cu viteză, fapt ce nu de puține ori a dus la producerea de accidente rutiere grave.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.