Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu Șelimbăr – ”Vom întâlni o echipă antrenată de un mare dinamovist”

Dinamo București vine la Sibiu cu moralul ridicat după victoria scor 6 la 0 cu Unirea Constanța. Antrenorul Ovidiu Burcă speră la un rezultat pozitiv pe ”Municipal” în Sibiu pentru a asigura locul în play-off-ul Ligii a II-a.

”Totul ține de noi, nu mai stăm la mâna altor rezultate. Dacă vom câștiga ultimele două meciuri, vom fi în play-off. Însă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu, vom întâlni o echipă antrenată de un prieten, un antrenor bun al României din noul val, iar pe deasupra e un mare dinamovist.

Încercăm să ne canalizăm toată energia pe jocul de la Sibiu, cu Șelimbăr. A fost o perioadă dificilă, dar sportiv am stabilizat lucrurile, le-am dat o formă din ce în ce mai bună. Echipa noastră a căpătat contur, am făcut echipă într-un timp scurt.

Nu am putut să facem transferuri iarna, dar continuitatea e importantă, iar acesta poate fi un aspect mai bun decât cel al aducerii unor jucători și integrării lor. A fost o muncă grea, dar avem satisfacția că mai avem puțin și, dacă Dumnezeu vrea, după aceste două jocuri vom fi în play-off”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Sport Total FM.

CITEȘTE ȘI: Claudiu Niculescu speră la o victorie în partida cu Dinamo – ”Ne așteaptă un meci extrem de dificil”

CS Comunal Șelimbăr ocupă locul 14 în Liga 2, cu 21 de puncte, la șase puncte în spatele lui Dinamo. Dacă runda trecută Dinamo a trecut cu 6-0 de Unirea Constanța, CS Comunal Șelimbăr a cedat cu 1-4 pe terenul formației Politehnica Iași.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.