“Câinii roșii” iau cu asalt Sibiul – Interes maxim pentru meciul CSC Șelimbăr – Dinamo de pe “Municipal”

Suporterii lui Dinamo și-au anunțat prezența într-un număr mare la partida din runda cu numărul 18 cu CSC Șelimbăr. Meciul este programat sâmbătă, 4 martie 2023, de la ora 12 și se va juca pe stadionul ”Municipal” din Sibiu.

Pe rețelele de socializare, ”câinii roșii” și-au anunțat interesul față de meciul cu Șelimbăr. Circa 3.000 de suporteri vor lua cu asalt arena de cinci stele a Sibiului. Conform bilete.ro, tichetele pentru partida de sâmbătă se vând ca pâinea caldă.

Până la redactarea acestui articol, pe online mai sunt disponibile doar 3.147 de bilete pentru meciul dintre CSC Șelimbăr și Dinamo București.

VEZI ȘI: CSC Șelimbăr pune în vânzare bilete pentru meciul cu Dinamo – Prețuri de la 10 lei

”Din experiență, știm că poți evita mahmureala doar dacă bem în continuare. Sâmbătă avem toate motivele să o facem. Dinamo, care a renăscut, joacă în centrul țării la o oră la care până și soarele te servește cu o bere. Iar noi nu ne dăm la o parte. Nici de la cântat, nici de la băut. Suntem mai pregătiți ca niciodată să ne facem din nou vocea auzită în deplasare. Până acum, peste 3000 de Câini și-au anunțat prezența la Sibiu pentru meciul de sâmbătă! Ardealul, Muntenia, Moldova, toate punctele cardinale aduc câinii în centrul țării pentru ceea ce poate fi meciul în care Dinamo renaște ca forță spirituală. Vom umple peluza și tribuna a 2-a și vom cânta de dimineață până seara, iar din Cibin va curge bere rece!” se arată într-un comunicat emis de suporterii lui Dinamo.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.