Atacantul Adrian Voicu a semnat cu CSC Șelimbăr – ”Îmi doresc să am evoluții cât mai bune”

CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat un transfer în ultima zi de ”mercato”. Cu doi atacanți accidentați, Mircea Manole și Stefan Visic, CSC 1599 Șelimbăr s-a văzut nevoită să mai aducă un vârf pentru a suplini absențele celor doi. Alegerea făcută de către oficialii șelimbăreni este legată de numele lui Adrian Voicu, jucător rămas liber după despărțirea de Concordia Chiajna.

Adrian Voicu a mai colaborat și în trecut cu Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna,  acest aspect fiind important în alegerea noii sale destinații.

”Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. Decizia de a mă alătura echipei am luat-o destul de ușor datorită persoanelor din conducere care m-au dorit aici și cel mai mult a contat faptul că pot să lucrez din nou cu Mister”, a declarat Adrian Voicu.

Noul atacant al șelimbărenilor este născut pe data de 11 August 1992 și va juca cu numărul 19 la echipa noastră. De-a lungul carierei Adrian Voicu a mai evoluat pentru FC ”U” Craiova, Concordia Chiajna, Turris Turnu Măgurele,Daco-Getica, FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, Victoria București.

În prezent Adrian Voicu este cotat la 75.000 euro de transfermarkt.com!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.