Ciprian Natea, fundașul lui CSC Șelimbăr despre meciul cu Dinamo de pe ”Municipal” din Sibiu – ”E un moment special. O motivație suplimentară pentru toți”

Ciprian Natea este unul dintre cei mai vechi echipieri din tabăra echipei pregătită de Claudiu Niculescu, acesta se află alături de proiectul fotbalistic de la Șelimbăr încă din liga a III-a și putem spune că evoluțiile lui au crescut odată cu echipa noastră. 

Ciprian, ”dublă” cu Unirea Alba Iulia, care este sentimentul unui fundaș când înscrie? 

Ciprian Natea: ”Mă bucur că am marcat cu Alba Iulia, e plăcut când marchezi, dar sper să o fac în meciurile oficiale. E bine să câștigăm în amicale, dar e mai important să o facem când jucăm pe puncte”

Cum este perioada aceasta de pregătire?

C.N. : ”E o perioadă în care ne-am pregătit bine, așteptăm să vedem rezultatele pregătirii în campionat, avem rezultate pozitive și în meciurile amicale, iar acestea ne dau un moral bun pentru ceea ce va urma, dar trebuie să ținem cu toții cont că doar prin muncă vom reuși să avem rezultate”

Ești unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, există vreun secret? 

C.N.: ” Mă simt foarte bine aici la Șelimbăr, consider că am crescut odată cu echipa și cu proiectul sportiv de aici și sper ca ascensiunea clubului nostru să nu se oprească aici. Locuiesc în Șelimbăr de ceva vreme și pot spune că mă simt parte din comunitate”

Debutăm la Iași, după care jucăm cu Dinamo București și Unirea Constanța, cum privești această triplă? 

C.N.: ”Ne așteaptă trei meciuri destul de grele, primul în deplasare cu Poli Iași, o echipă care nu a pierdut acasă și încercăm să scoatem cât mai mult de la fiecare meci. Nu cred că se pune problema de retrogradare, campionatul este strâns și dacă vom lega două victorii putem fi sus, dar asta depinde doar de noi”

Meciul cu Dinamo va fi pe ”Municipalul” din Sibiu, e un moment special ?

C.N.: ”E un moment special, putem spune spune că jucăm pentru prima dată acasă după foarte mult timp și e o motivație suplimentară pentru toți, dar să nu uităm că până la meciul cu Dinamo va trebui să întâlnim Poli Iași, cred că nu trebuie să uităm acest aspect”

Ciprian Natea poartă tricoul cu numărul 6 la CSC 1599 Șelimbăr. În acest sezon fundașul echipei noastre a evoluat în 8 partide timp în care a marcat un gol.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.