Mircea Manole indisponibil câteva luni – Mijlocașul lui CSC Șelimbăr are o leziune de ligamente

Accidentat în cantonamentul de la Vâlcea, mijlocașul lui CSC Șelimbăr, Mircea Manole are o leziune la ligamente și ar putea lipsi  în partea a doua a sezonului.

Echipa de Liga a II-a, CSC 1599 Șelimbăr l-a pierdut pe mijlocașul stânga Mircea Manole, accidentat în stagiul de pregătire de la Rm. Vâlcea. Examenul RMN făcut la Sibiu a arătat o leziune la ligamente și în zilele viitoare se va decide dacă este nevoie și de intervenție chirurgicală.  Astfel, devine clar că Manole va absenta de pe teren o perioadă.

Directorul sportiv al echipei din Șelimbăr, Ioan Luca spune că accidentarea lui Mircea Manole este  o pierdere mare pentru trupa lui Claudiu Niculescu.  ”Se vede o leziune pe ligamentul de la genunchi, dar așteptăm încă un control, să vedem exact dacă necesită operație sau jucătorul se poate reface doar prin tratament. După al doilea consult, vom ști dacă Mircea merge la operatie sau nu. Accidentarea oricărui  jucător este o pierdere, Mircea este de jumătate de an la noi și s-a integrat bine, știa bine jucătorii” a spus Ioan Luca.

În acest sezon, Mircea Manole (24 ani) a evoluat în 15 partide de campionat pentru CSC 1599 Șelimbăr, acumulând 770 de minute pe teren, timp în care a marcat 2 goluri.

Mircea Manole este originar din Constanța și a mai trecut pe la Viitorul Constanța 2, CS Afumați, Rapid, Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău și Unirea Dej.

Maine, de la ora 11.00, CSC 1599 Șelimbăr va disputa un test de pregătire la Cugir.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.