Primele decese din cauza gripei la nivelul județului Sibiu – Recomandările DSP

Direcția de Sănătate Publică (DSP) a anunțat că au fost înregistrate primele decese la pacienți cu gripă din acest an. Este vorba despre șase persoane, care au murit la finalul săptămânii trecute și în cursul zilei de luni. În contextul îmbolnăvirilor, medicii fac apel la populație. 

Încă trei decese ale unor persoane cu gripă au fost raportate, marți, de către DSP Sibiu. Numărul total ajunge la șase decese în acest an. 

Potrivit informațiilor primite de către DSP de la Spitalul Județean, ultimele trei decese s-au produs în data de 9 ianuarie, după cum urmează: 

  • Femeie în vârstă de 77 de ani, cu domiciliul în județul Sibiu, confirmată cu virus gripal A, cu pneumonie cu virus gripal A, limfom non-Hodgkin cu celule B, diabet zaharat tip 2 și accident vascular cerebral ischemic, internată în secția de Boli Infecțioase; 
  • Bărbat în vârstă de 73 de ani, cu domiciliul în județul Sibiu, confirmat cu virus gripal A, cu afecțiuni cardiace și pulmonare, cu afecțiuni hepatice cronice, internat în secția de Boli Infecțioase și ulterior în ATI;
  • Bărbat în vârstă de 62 de ani, cu domiciliul în Sibiu, confirmat cu virus gripal A, cu afecțiuni cardiace cronice, boală pulmonară cronică obstructivă și pneumonie, internat în secția de Boli Infecțioase și ulterior în ATI. 

UPDATE Primele șase decese din cauza gripei la Sibiu – DSP face apel la populație: „Evitați aglomerația”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.