Machiajul natural și simplu, preferatul sibiencelor – Make up artist: ”Nu le schimbă trăsăturile”

Fie că participi la o petrecere, la un eveniment sau pur și simplu alegi să îți petreci ziua în oraș, machiajul trebuie să fie perfect. Sibiencele au început să apeleze tot mai mult la un machiaj natural, iar creșterea prețurilor nu le-a făcut să renunțe la saloanele de frumusețe.

În ultima perioadă, la Sibiu, a început să fie căutat machiajul natural și simplu care pune în evidență trăsăturile sibiencelor. „În ceea ce privește clientele mele, acestea optează pentru un machiaj natural. Din punctul meu de vedere, cele mai multe sunt atrase de un astfel de machiaj care nu le schimbă trăsăturile și se regăsesc pe ele uitându-se în oglindă” ne-a spus Loredana Laszlo, makeup artist la Beauty By Loredana Laszlo.

Culorile nude cele mai apreciate

Pentru machiajul natural, cele mai apreciate culori sunt cele nude, lila, verde mentă și glitterul. „De obicei se merge pe natural, iar machiajul se concentrează pe o anumită trăsătură, de exemplu vreau să îmi iasă în evidență ochii sau buzele. Se dorește ca machiajul să arate aerat, să nu se vadă încărcat pe față. Un alt lucru pe care îl preferă sibiencele sunt genele smoc, nu cele bandă, pentru că sunt mai ușor de purtat, iar ochiul pare mai natural” ne-a spus Simona Iordache, makeup artist din Sibiu.

Citește întregul materiel pe AICI – Sibiencele preferă machiajul natural – Eyeliner-ul și culorile nude cele mai căutate – Makeup artist: „Se regăsesc pe ele uitându-se în oglindă”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.