Gata cu vacanța – ”Călăreții roșii” au revenit la antrenamente – ”Ne așteaptă o perioadă dificilă”

CSC 1599 Șelimbăr a reluat pregătirea pentru partea secundă a campionatului din Liga a II-a. Claudiu Niculescu a avut tot lotul la dispoziție la prima ședință de pregătire efectuată la Bungard!

Claudiu Niculescu s-a declarat încântat la revenirea în vacanță, dorindu-și ca în perioada următoare să îi ducă pe jucătorii de la CSC 1599 Șelimbăr la un nivel cât mai bun!

”Mă bucur că am început pergătirea după perioada vacanței, mă bucur că ne-am întâlnit sănătoși cu toții și în noul an. De astăzi începem pregătirea pentru partea a doua a campionatului, ne așteaptă o perioadă dificilă în săptămânile care urmează. Aștept ca băieții să răspundă pozitiv cerințelor noastre din această perioadă grea pentru ei. În această săptămână ne vom pregăti pe plan local și ne vom axa pe readaptarea la efort , a declarat Claudiu Niculescu, la finalul primului antrenament din 2023 al CSC 1599 Șelimbăr

Tehnicianul echipei noastre a vorbit și despre planurile pe care le are în perioada de pregătire, timp în care ”călăreții roșii” vor susține și șase meciuri amicale!

”Din data de 16 Ianuarie vom intra în cantonament, la Râmnicu Vâlcea, unde vom pune accent în special pe pregătirea fizică generelă, dar și pe pregătirea tehnico-tactică. Urmează o perioadă cu 6 meciuri amicale în care ne dorim să consolidăm relațiile de joc și să fim la cel mai înalt nivel la ora primului meci oficial din această iarnă”, a mai completat Claudiu Niculescu!

Lotul de jucători prezent la reunire: Alexandru Roșca, Simion Bumbar și Alexander Mitrovic – portar; George Monea, Igor Arhirii, Radu Crișan, Raul Palmeș, Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Daniel Tătar, Florinel Mitrea, Tudor Man, Alexandru Luca, Raul Orlandea, Ion Cărăruș, Robert Boboc, Lucian Buzan, Nini Popescu, Stefan Visic, Denis Ursu, Mircea Manole, Ruben Vecerdea.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.