Șelimbărul a câștigat „Cupa Satelor” la fotbal și reprezintă județul la turneul regional

Selecționata U-13 a Șelimbărului a participat în luna acesta la „Cupa Satelor”, competiție care s-a încheiat astăzi și care se află la a doua ediție, fiind organizată de Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Asociația Județeandă de Fotbal Sibiu, turneu pe care șelimbărenii l-au și câștigat.

După o victorie cu 8-0 contra echipei din Micăsasa și un 0-0 în meciul decisiv cu Șura Mare, selecționata din Șelimbăr a câștigat turneul și va reprezenta județul nostru la turneul regional.

„Nu e un secret că fotbalul a început să se dezvolte la Șelimbăr, iar de prezența CSC 1599 Șelimbăr, beneficiază copiii din comunitate, iar progresul este, în mod categoric, vizibil. Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care au luat parte la această performanță, dar felicitările nu sunt doar pentru ei, ci pentru toți copiii care fac sport în comuna noastră”, a declarat primarul Comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Această performantă nu ar fi fost posibilă fără colaborarea cu conducerea CSC 1599 Șelimbăr și a antrenorilor de la club.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.