Claudiu Niculescu este noul antrenor al lui CSC Șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr are începând de luni un nou antrenor principal. În vârstă de 46 de ani, Claudiu Niculescu va conduce antrenamentele “alb-roșilor“ din Șelimbăr și va avea primul duel oficial sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina.

”De astăzi începem un nou capitol pentru clubul nostru alături de Claudiu Niculescu, cu care am semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual. Este un parteneriat în urma căruia dorim să intrăm în normalitate și să devenim o echipă puternică de care să fim mândri”, a declarat Cornel Stănilă, directorul general al clubului nostru.

În cariera de jucător Claudiu Niculescu a strâns 461 de partide și 215 goluri, a evoluat pentru echipe precum Universitatea Craiova, Dinamo București, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia, fostul atacant reușind să strângă și 8 selecții la echipa națională a țării noastre.

Claudiu Niculescu este posesor al licenței PRO iar printre echipele pe care le-a antrenat se numără: Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, CSM Reșița, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo București, Al-Tai (Emiratele Arabe Unite), Concordia Chiajna și Poli Iași.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.