Au încercat să scape de poliție la Rusciori – La volan se afla un tânăr de 14 ani

Un minor de 14 ani s-a ales cu dosar penal după ce a condus pe strada Principală din Rusciori un autoturism fără a deține acest drept. Tânărul, însoțit de proprietarul autoturismului, un bărbat de 73 de ani, au încercat să scape de poliție, însă fără succes.

”La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu care desfășurau acțiuni specifice pe strada Principală din localitatea Rusciori, au observat un ansamblu format din autoturism și remorcă, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a schimbat brusc direcția de deplasare și a virat spre strada Fagului. Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea ansamblului, șoferul fiind tras pe dreapta pe strada Fagului.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 14 ani, pasagerul din dreapta față fiind chiar proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă de 73 de ani, domiciliat în satul Ștenea. ” precizează IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.