Femeia lovită de autocar la Șelimbăr a ieșit din comă – Șansele de recuperere sunt minime

Femeia de 47 de ani, lovită de autocar pe 28 iulie 2022, în zona magazinului Lidl din Șelimbăr a ieșit din comă după două luni. Medicii spun că starea ei este încă gravă, iar șansele de recuperare sunt minime.

Accidentul rutier s-a petrecut în 28 iulie, în zona magazinului Lidl de la granița dintre Sibiu și Șelimbăr. Femeia, în vârstă de 47 de ani, trecea strada pe trecerea de pietoni semaforizată, însă la acel moment semaforul nu funcționa. Ea a fost lovită puternic de un autor în timp ce se afla pe zebră.

FOTO Accident grav pe Șoseaua Sibiului din Șelimbăr – O femeie a fost lovită de un autocar pe trecerea de pietoni

Timp de două luni de zile, femeia a dus o luptă pentru viață pe secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. În cursul lunii septembrie, s-a trezit.

„Pacienta este în momentul de față stabilă, trează, dar prezintă sechele semnificative după traumatismul cerebral sever. Este în continuare internată în ATI”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Chiar dacă este îmbucurător faptul că s-a trezit din comă, șansele de recuperare sunt foarte reduse. Starea ei este în continuare gravă, motiv pentru care se află tot la Terapie Intensivă.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.