Scutul pădurii în acțiune – Bărbat de 68 de ani prins cu lemn furat la Gura Râului

iony kit 2022

Un bărbat de 68 de ani, din Gura Râului s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu lemn furat din pădure. În urma verificărilor, sibianul ar fi tăiat 1,5 metri cubi de lemn.

”La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 10,30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au fost sesizați de către reprezentanții Ocolului Silvic Gura Râului cu privire la existența unor cioate în fondul forestier, rezultate în urma tăierilor ilegale și sustragerii de material lemnos. 

În urma activităților informative desfășurate de către polițiști, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată. Este vorba despre un localnic din Gura Râului, în vârstă de 68 de ani, care, la data de 20 septembrie a.c., ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras 1,5 mc material lemnos, pe care l-ar fi transportat apoi la domiciliu. ” precizează IPJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, acesta din urmă fiind confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent.

Cercetările continuă la nivelul  Secției de Poliție Rurală Orlat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște. 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.