Cornel Stănilă, directorul general al CSC Șelimbăr – ”Ne dorim să dezvoltăm infrastructura clubului pentru toate secțiile sportive”

CSC Șelimbăr a început bine startul Ligii a 2-a, iar după 7 etape disputate, șelimbărenii ocupă locul 3 în clasament cu o singură înfrângere.

Federația de Fotbal Română a luat decizia de a nu da acceptul de promovare a unor echipe din eșalonul secund, printre care și CSC Șelimbăr.

Contactat de Ora de Șelimbăr, directorul general al CSC Șelimbăr a declarat faptul că nimeni nu ne interzice să terminăm pe primele locuri.

”Atmosfera este una bună, sper că băieții să aibă orgoliul și ambiție să demonstreze că merităm să fim una dintre echipele puternice ale campionatului și să ne atingem obiectivele pentru perioada următoare. Cu privire la dreptul de promovare în Superligă al clubului nostru, pot să vă spun că știam de la început acest lucru, ni l-am asumat pentru acest an competițional. Nu ne oprește nimeni și nu ne este interzis din punct de vedere sportiv să terminăm pe primele locuri, dacă vom avea ocazia…” a declarat Cornel Stănilă.

CSC Șelimbăr se dezvoltă 

”Obiectivele noastre, în acest an, pentru secția de fotbal, sunt să ajungem în play-off-ul competiției Ligii a II-a și să creem o echipă foarte puternică pentru anul viitor. Ne dorim să dezvoltăm infrastructura clubului, pentru toate secțiile sportive pe care dorim să le activăm (dansuri sportive, șah, tenis, ciclism) să dezvoltăm academia de copii și juniori și să atragem cât mai mulți copii către sport.” a adăugat pe final Cornel Stănilă, directorul sportiv al CSC Șelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.