Sibian de 45 de ani, dispărut în Germania – Fosta soție este îngrijorată

iony kit 2022

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a plecat în Germania, fără a mai reveni la domiciliu sau a mai putea fi contactat.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.În dimineața acestei zile, 16  septembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați în scris de către o femeie cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ 2 luni, fostul său soț, DINESCU GHEORGHE FLAVIUS, în vârstă de 45 ani, a plecat în Germania, în orașul Stuttgart, fără a mai reuși să îl contacteze.” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr șaten, fir drept, tuns scurt, față ovală, constituție slabă. 

Nu se cunosc obiectele vestimentare purtate în momentul plecării.

Semne particulare: aluniță la nivelul pieptului, în partea stângă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.