Minoră din Apoldu de Sus dispărută în Cehia – Familia este îngrijorată

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani care, aflată pe teritoriul Cehiei, nu a mai putut fi contactată de familie din data de 6 septembrie.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie domiciliată în localitatea Apoldu de Sus, cu privire la faptul că, din data de 6 septembrie a.c., nu a mai putut să o contacteze pe fiica sa, ZOLTAN ADELINA CRUCIȚA, în vârstă de 16 ani, aflată pe teritoriul Cehiei, în orașul Bruno.” precizează IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui închis, păr brunet.

În momentul plecării, minora purta hanorac cu glugă de culoare mov, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport marca Adidas de culoare verde.

Semne particulare: aluniță în zona frunții, tatuaj pe antebrațul stâng cu inscripția NA.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.