Se schimbă vremea – Temperaturile vor urca până la 25 de grade

iony kit 2022

Vremea prognozată până pe 25 septembrie va fi oscilantă, cu perioade în care temperaturile vor fi apropiate de cele normale, dar şi cu episoade de răcire și încălzire. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în zilele de 17 și 18 septembrie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 12 – 25 septembrie, transmite Mediafax.

Intervalul va debuta cu o medie regională a temperaturilor maxime de 18…19 grade și de 6…8 grade pentru cele minime, caracterizând o vreme răcoroasă. În perioada 14 – 16 septembrie vremea se va încălzi, astfel temperaturile diurne vor ajunge la medii de 24…25 de grade, iar cele nocturne la medii de 12…14 grade.

Ulterior, răcirea vremii va fi treptată dar semnificativă, astfel că media maximelor va scădea la 14 grade, iar a celor minime la 3…4 grade. Spre finalul intervalului se va încălzi din nou, până spre maxime termice în jurul a 20 de grade și minime de 6…8 grade.Probabilitatea pentru averse, izolat însemnate cantitativ, va fi ridicată între 15 şi 18 septembrie. Ploi slabe se vor semnala local și temporar și în restul intervalului.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.