Incendiu puternic la Tălmaciu – Au ars mai multe anexe – Trei femei au avut nevoie de ingrijirea medicilor

Sâmbătă, în jurul orei 23:40, un apel pe numărul unic de urgență 112, solicita intervenția pompierilor pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Tălmaciu, unde a izbucnit un incendiu la niște anexe locuite.

La fața locului pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. De asemenea la fața locului au fost mobilizate și o ambulanță SAJ și membrii SVSU Tălmaciu cu propria autospecială de stingere și 13 voluntari.

Incendiul se manifesta generalizat la trei anexe folosite ca locuințe, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, extinzându-se și la casa vecină. Până la sosirea forțelor, din cele 3 anexe locuite s-au autoevacuat 5 persoane (1 adult și 4 minori). După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii au lichidat incendiu.

Acesta a izbucnit de la un scurtcircuit electric la un cablu defect. În urma incendiului, două dintre anexe au ars în totalitate, acestea fiind construite din lemn, cea de-a treia a fost afectată în proporție de 90% și se asemenea a fost afectat un perete al casei învecinate. Echipajul SMURD, împreună cu echipajul SAJ, au acordat îngrijiri medicale pentru 3 femei cu atac de panică, acestea refuzând transportul la spital.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.