Lucrările la grădinița de pe strada Doamna Stanca aproape de final

Lucrările la noua grădiniță de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr sunt aproape gata, a transmis primarul comunei, Marius Grecu printr-o postare pe Facebook.

”Lucrările se apropie de final la grădinița de pe strada Doamna Stanca, urmând ca în perioada imediat următoare să se efectueze recepția clădiri.Odată cu finalizarea lucrărilor urmează autorizarea grădiniței de instituțiile abilitate ( ISU, DSP, Ministerul Educației), după aceasta etapă părinții care au depus dosare și se afla pe lista de așteptare cu copii cu vârsta de peste 3 ani vor fi admiși automat iar cei cu vârsta între 2-3 ani vor fi admiși în funcție de criteriul vârstei.

Și eu, la fel ca toți părinții, mi-aș fi dorit ca activitatea în grădiniță să înceapă în data de 5 septembrie, însă consider că este mai important ca cei mici să aibă condiții de securitate și confort corespunzătoare. Am încredere că împreună cu instituțiile avizatoare vom face tot ce este posibil ca la sfârșitul lunii septembrie să fie deschisă!” a scris pe Facebook, primarul din Șelimbăr, Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.