Lot de înghețată retras din magazinul Auchan de la Șelimbăr – Conține oxid de etilenă

iony kit 2022

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) retrage de pe piață un brand de înghețată, din cauză că produsul era contaminat cu oxid de etilenă.

ANSVSA a descoperit mai multe nereguli la un cunoscut brand de înghețată pe care românii îl cumpără. Este vorba despre înghețata Häagen-DazsTM, care a fost retrasă din frigiderele supermarketurilor Selgros și Auchan, relatează wall-street.ro

„General Mills, fabricantul Häagen-Dazs confirmă că doar produsul de mai jos, cu termen de expirare înainte de 21/05/2023, face obiectul rechemării.

haagen dazs cu oxid de etilena

General Mills, fabricantul Häagen-Dazs, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a produselor sale de înghețată Plain Vanilla comercializate în România”, a anunțat companie, potrivitANSVSA.

Ce trebuie să faci dacă ai cumpărat produsul

Persoanele care au achiziționat produsul având datele de identificare respective (EAN, și care are termen de expirare înainte de 21.05.2023) sunt rugate să NU îl consume și să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.