Incendiu la Râu Sadului – A ars o cabana turistică

iony kit 2022

În această dimineață în jurul orei 04:24, pompierii militari ai detașamentului Sibiu și ai punctului de lucru Șelimbăr, au intervenit de urgență, în localitatea Râu Sadului, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la o cabană turistică.

La fața locului incendiul se manifesta generalizat la acoperișul cabanei pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Pompierii au intervenit prompt pentru a limita extinderea incendiului și pentru a salva bunurile materiale existente în interior, iar în sprijinul acestora au venit și membri SVSU Râu Sadului, dar și echipajul de permanență de la Electrica.

Înainte de sosirea forțelor la locul intervenției, un număr de 52 de persoane s-au autoevacuat (49 de copii și 3 adulți), fără a necesita îngrijiri medicale.

În urma incendiului, a ars în totalitate acoperișul, și de asemenea a fost afectat de apă în proporție de 90%, etajul superior al cabanei. Pompierii au salvat mai multe electrocasnice și alte bunuri materiale din interiorul cabanei.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.