Sibian arestat după ce a furat dintr-un imobil o cameră foto în valoare de 3.000 de euro

Un tânăr de 27 de ani a fost arestat după ce a furat o cameră foto dintr-un imobil din municipiul Sibiu. Prejudiciul este de 3.000 de euro.

”La data de 6 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv furt. În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 16 aprilie a.c., între orele 00,00 – 01,30, ar fi pătruns într-un imobil din municipiul Sibiu de unde ar fi sustras o cameră foto în valoare de 3.000 de euro. De asemenea, la data de 11 mai a.c., în jurul orei 20,00, ar fi sustras un telefon mobil din curtea unui alt imobil din municipiu. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 6 iunie a.c., polițiștii sibieni de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză. 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.