FOTO Incendiu azi-noapte la Iacobeni – O casă a fost distrusă de flăcări

Pompierii militari ai stației Agnita, au intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 02:50 în comuna Iacobeni cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casa de locuit.

”La fața locului au intervenit și membri SVSU Iacobeni și un echipaj electrica. Forțele au constat că incendiul ardea generalizat, la o anexă gospodărească și un dormitor, precum și acoperișul acestora, ce făceau parte dintr-un imobil tip vagon. Pompierii militari au intervenit prompt și astfel au fost salvate restul casei, o moară și un grajd cu animale, precum și casa din vecinătate.

 

 

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată, neizolată corespunzător și supra-solicitată.
În urma incendiului a fost afectată în total o suprafață de 80 de mp din imobil și acoperiș și au ars mobilierul din dormitor, un utilaj agricol și un aparat frigorific.

Nu au fost semnalate victime, proprietarul casei s-a autoevacuat.Pentru a preveni astfel de incendii, recomandăm cetățenilor să acorde maximă atenție instalațiilor electrice, acestea să fie izolate corespunzător, să nu supra-solicite sursele alimentare utilizând mai mulți consumatori electrici și de asemenea să nu folosească instalații electrice improvizate, întrucât toate acestea pot duce la creșterea riscului de producere a incendiilor.” a transmis Andreea Ștefan, sergent major al ISU Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.