CSC Șelimbăr joacă sâmbătă ultimul meci din campionat. Eugen Beza – ”Întâlnim un adversar care joacă foarte bine acasă”

CS Comunal Șelimbăr joacă sâmbătă ultimul meci din actuala ediție de campionat, în deplasare pe terenul celor de la Metaglobus București. Eugen Beza, speră să obțină un rezultat pozitiv pentru a continua seria de 5 meciuri fără înfrângere.

”Abordăm acest meci dificil, la fel cum am abordat meciul de la Brăila. Încercăm să câștigăm, nu va fi ușor. Este un adversar bun care joacă foarte bine acasă. Nu vom trada ca un meci de vacanța. Am scăpat de retrogradare, iar un mini obiectiv pentru noi este terminarea play-off-ului pe locul 2. Este o motivație în plus pentru jucători. Este foarte importat cum vom fi noi motivați la ora jocului să nu stăm cu gândul la vacanță” a declarat Eugen Beza înaintea jocului cu Metaglobus.

Daniel Tătar a arătat o poftă mare de joc, lucru pe care îl va avea și în ultima rundă din acest sezon

”Este un meci important pentru noi, fiind ultimul meci din acest sezon după care urmează o vacanță destul de lungă. A fost un sezon destul de bun din partea noatră, am învins mult echipe care se bat la promovare. Ne-am făcut campionatul mai ușor, întradevăr am avut și meciuri proaste. Am mers în play-out și am jucat de la egal la egal cu toată lumea” a declarat Daniel Tătar.

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.