Ziua Forţelor Terestre şi Ziua Veteranilor de Război sărbătorită și la Sibiu

Cu prilejul Zilei Forţelor Terestre şi a Zilei Veteranilor de Război, structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală, Mitropolia Ardealului şi Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război Filiala Sibiu, vor organiza ceremonii militare după următorul program:

* Joi, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, ceremonia de depuneri de coroane şi jerbe de flori.

* Joi, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, în Sala Mare a Cercului Militar, expoziţia fotografică „Veniţi de luaţi lumină de la sfinţii care au ales să umble încă pe Pământ!”, artist: Ionuţ Văidean.

* Vineri, 29 aprilie, începând cu ora 10.00, la „Monumentul Veteranilor” – din Pădurea Dumbrava, ceremonia de depuneri de coroane şi jerbe de flori pentru cinstirea memoriei Eroilor Neamului.

Toate persoanele care doresc să participe la ceremoniile dedicate Zilei Forţelor Terestre şi Zilei Veteranilor de Război sunt aşteptate de către organizatori la monumentele şi orele precizate anterior.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.